Τρόποι πληρωμής

Η καταβολή του τιμήματος της παραγγελίας σου πραγματοποιείται είτε με αντικαταβολή, είτε με τη χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σου, είτε μέσω PayPal. Αποδεκτές κάρτες είναι Visa, MasterCard, Maestro.

Αποδεκτές κάρτες είναι εκείνες που εμφανίζονται ως δυνατότητα επιλογής στο σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας. Στη φόρμα παραγγελίας θα πρέπει να συμπληρώσεις τα ζητούμενα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας, που είσαι δικαιούχος, για τα οποία είσαι ο μόνος υπεύθυνος ως προς την ορθή καταγραφή και την αλήθεια αυτών. Δεν επιτρέπεται η χρήση πιστωτικής κάρτας τρίτου προσώπου. Η χρέωση θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος της εγκυρότητας αυτής, πιστοποίηση των στοιχείων και διαθεσιμότητα υπολοίπου, ώστε να καλύπτει την αξία της παραγγελίας σου. Σε περίπτωση που απορριφθεί η εν λόγω συναλλαγή από την αρμόδια Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται. Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας, σε περιβάλλον εκτός του site salina.gr.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αντικαταβολή με έξτρα χρέωση με 2,00Ε (ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός ΕΛΛΑΔΑΣ και μόνο μετρητής).

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους στο χώρο που έχετε δηλώσει κατά την παραλαβή θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της courier το ποσό συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και αντικαταβολής σε μετρητά.

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες VISA, MASTERCARD,MAESTRO όλων των τραπεζών.

PAYPAL

Για τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής θα χρειαστεί να μεταφερθείτε στις σελίδα της PAYPALL. Εκεί θα πρέπει να ακολουθούσης τις οδηγίες που θα βρεις και έπειτα να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου στο salina.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η παραγγελία σας θα πρέπει να περιμένετε και την αυτόματη μετάβαση στο salina.gr. Σε περίπτωση που δεν λάβετε το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2310265893 ή στο Email: info@salina.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης αν το επιθυμείτε εντός 14 ημερών από την μέρα παραλαβής του δέματος. Επισυνάπτετε σε ένα χαρτί τον αριθμό IBAN του λογαριασμού τραπέζης σας , σε ποια τράπεζα ανήκει και το όνομα του δικαιούχου.

Τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη , θα αφαιρεθούν 5,00Ε από την αξία των προϊόντων που επιστρέφετε.

Οι επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μετά τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο της εταιρείας μας. Όσα προϊόντα έχουν επιστραφεί κατεστραμμένα η λερωμένα δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα αποστέλλονται πίσω στον πελάτη , με χρέωση του την δαπάνη επιστροφής.

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή εάν :

  • Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση
  • Το προϊόν δεν είναι λερωμένο η αλλοιωμένο
  • Δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά , καρτελάκια , ετικέτες ).
  • Συνοδεύεται από την ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ που σας έχει αποσταλεί

Την επιστροφή την κάνετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με την ΕΛΤΑ courier πόρτα-πόρτα (καλέστε στο 11120)

Δεν γίνονται δεκτές αποστολές με απλό ταχυδρομείο ή με οποιοδήποτε άλλο courier

Επιστρέφεται από εμάς η αξία των προϊόντων και όχι τα έξοδα αποστολής-αντικαταβολής 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ γίνεται για όσα προϊόντα έχετε αγοράσει με έκπτωση τις περιόδους του Black Friday και των άλλων εκπτωτικών περιόδων.

Τα δέματα αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση

SALINA

Δημητρίου Γούναρη 20

ΤΚ 54621 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Τηλ. 2310265893

Email: info@salina.gr