Τρόποι αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι  3,50Ε.

Επιλέγοντας την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής , πληρώνετε την παραγγελία κατά την παραλαβή της ,στο συνεργάτη της ταχυμεταφορικής με επιπλέον χρέωση 2,00Ε (3.50Ε+2,00Ε=5.50Ε Έξοδα αντικαταβολής )

Από την στιγμή που ολοκληρώνεται η παραγγελία, φροντίζουμε να φύγει από εμάς την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα .

Μόλις το δέμα φύγει από εμάς λαμβάνεται e-mail με τον αριθμό αποστολής για την παρακολούθηση της .

Για αγορές άνω των 70,00Ε τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο στην ελληνική επικράτεια, εντός δύο – τριών (2-3) εργάσιμων ημερών μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ COURIER PORTA PORTA αφού γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας . Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της Υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σου προς την ως άνω εταιρεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Η διανομή των προϊόντων γίνεται από τις 9:00 μέχρι τις 18:00 από Δευτέρα ως Παρασκευή. Μόλις η παραγγελία φτάσει στη διεύθυνση παραλαβής, θα σου ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί. 

Αν το εμπόρευμα φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς θα κάνει άλλες δυο προσπάθειες, τις επόμενες εργάσιμες, για να παραδώσουν το προϊόν σε σένα, αφήνοντάς σου μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσεις με τον αρμόδιο εκπρόσωπό τους. Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσεις μαζί τους και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος σε εσάς είναι 3 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στις αποθήκες μας.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχώρησες στη φόρμα δεν είναι σωστά η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.

TIPS για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας :

  1. Συμπληρώστε το κινητό σας τηλέφωνο
  2. Στα σχόλια της παραγγελίας συμπληρώνετε ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο (π.χ.Όνομα στο κουδούνι , προτιμώμενες ώρες παράδοσης).
  3. Μπορείτε να παραλάβετε και στο χώρο εργασίας σας, σε αυτή την περίπτωση χρειαζόμαστε και την επωνυμία της εταιρείας
  4. Δεν γίνονται παραδόσεις αργίες και Σαββατοκύριακα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δλδ δεν είναι το προϊόν της παραγγελία σας ) ή είναι ελαττωματικό , μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του στο mail : info@salina.gr η στο τηλέφωνο 2310265893 ώστε να προγραμματιστεί η παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος με έξοδα που θα επιβαρύνουν εμάς και να συμφωνηθεί η παράδοση του σωστού προϊόντος που έχετε παραγγείλει (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) .

Η SALINA θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε είτε το προϊόν κριθεί ελαττωματικό είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντας σας εναλλακτικές.

Οι επιστροφές στέλνονται αποκλειστικά μέσω της ΕΛΤΑ porta porta courier με δική μας χρέωση κατόπιν συνεννοήσεως .

Σε περίπτωση που επιλέξετε αποστολή με άλλη εταιρεία courier δεν έχουμε καμία ευθύνη για την παραλαβή του δέματος ή την κάλυψη των εξόδων αποστολής.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

SALINA

Δημητρίου Γούναρη 20

ΤΚ 54621 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Τηλ. 2310265893

Email: info@salina.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ

Η SALINA εγγυάται ότι τα προϊόντα που διανέμονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι σε άριστη κατάσταση .Παρόλα αυτά μπορείτε να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της .

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή εάν

  • Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση
  • Το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο
  • Δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια ,ετικέτες )

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας μας .

Το κόστος της επιστροφής του προϊόντος είναι 5,00Ε και επιβαρύνει τον πελάτη .Οι επιστροφές στέλνονται αποκλειστικά μέσω τον ΕΛΤΑ COURIER ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ (ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 11120)

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση :

SALINA

Δημητρίου Γούναρη 20

ΤΚ 54621 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Τηλ. 2310265893

Email: info@salina.gr